Προσωπικά δεδομένα - (ΓΚΠΔ/GDPR)

Προσωπικά δεδομένα - (ΓΚΠΔ/GDPR)

Αγώνες δρόμου: Μονοπάτι Παρνασσού, Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού, Μονοπάτι Αμφίκλειας, Amfiklia City Trail, Παιδικοί Αγώνες.

Πολιτική εμπιστευτικότητας δεδομένων

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας “Διόνυσος” ως διοργανωτής των αγώνων Μονοπάτι Παρνασσού (στο εξής “ο διοργανωτής”) συλλέγει και καταχωρεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά κατά την εγγραφή στους αγώνες της διοργάνωσης. Τα δεδομένα αυτά είναι τα ελάχιστα δυνατά, και θεωρούνται αναγκαία για την λίστα συμμετεχόντων, αποτελεσμάτων και στατιστικών της διοργάνωσης. Με βάση αυτά τα στοιχεία ο διοργανωτής θα εκδώσει δημόσια τα αποτελέσματα από την συμμετοχή σας στην αθλητική εκδήλωση. Επίσης με βάση αυτά θα σας ενημερώνει για θέματα που αφορούν την αθλητική εκδήλωση ή άλλα νέα σχετικά με αυτό το θέμα στο μέλλον.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων είναι ο εκάστοτε Πρόεδρος του Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Αμφίκλειας “Διόνυσος” με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο διοργανωτής βιντεοσκοπεί το αθλητικό γεγονός και προβάλει δημόσια, βίντεο και στιγμιότυπα κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της εκδήλωσης.

 

Τα στοιχεία επικοινωνίας και η ηλικία σας είναι απαραίτητα για την σωστή επεξεργασία των αποτελεσμάτων και για την ασφάλειά σας ως συμμετέχων στην αθλητική εκδήλωση στην οποία δηλώνετε συμμετοχή. Για αυτό το λόγο θα αποθηκεύσουμε σε βάση δεδομένων τα ακόλουθα:


- Όνομα & επώνυμο
- Έτος γέννησης & φύλο
- Τηλέφωνο επικοινωνίας
- Email
- Ταχυδρομικό κωδικό και πόλη

 

Τα ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης και το φύλλο του αθλητή θα δημοσιευτούν στα αποτελέσματα του αγώνα.

Τα στοιχεία δεν υπόκεινται σε καμία επεξεργασία και δεν παραδίδονται σε τρίτους.

Πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας “Διόνυσος” ως διοργανωτής των αγώνων Μονοπάτι Παρνασσού και ο εκάστοτε χρονομέτρης των αγώνων.

Έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τα δεδομένα σας στο μέλλον αν το επιθυμείτε, επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..