Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / 18.04.2017 . Η HUMAN TECAR ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ‘ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΟΥ 2017’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  / 18.04.2014

Η HUMAN TECAR ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

‘ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΟΥ 2017’

Η ACT UNIBELL ΕΠΕ η οποία εκπροσωπεί την αυθεντική μέθοδο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης HUMAN TECAR στην Ελλάδα εκφράζει τη μεγάλη της χαρά για τη συμμετοχή της στον αγώνα δρόμου ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΑΝΑΣΟΥ 2017 που θα διοργανωθεί στις 22 και 23 Απριλίου στην Αμφίκλεια.

Η ομάδα ειδικών της Human Tecar αποτελούμενη από φυσικοθεραπευτές του Human Tecar Center Ι&Β Κεραμίδας με εξειδίκευση στην εφαρμογή της μεθόδου θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές υψηλού επιπέδου που θα συμμετέχουν στους αγώνες παρέχοντας κάθε δυνατή υποστήριξη με στόχο την επίτευξη της βέλτιστης φυσικής τους κατάστασης. Επικεφαλείς της ομάδας θα είναι οι φυσικοθεραπευτές Γιάννης και Βασίλης Κεραμιδάς.

Η Human Tecar Synergistic Healthcare Methodology βασίζεται στην αλληλεπίδραση καινοτόμων συσκευών προηγμένης τεχνολογίας και εξελιγμένων τεχνικών κινητοποίησης και η εφαρμογή της εγγυάται ασύγκριτα γρήγορα αποτελέσματα που διαρκούν σε ένα ευρύ φάσμα παθήσεων.

Η μέθοδος Human Tecar εφαρμόζεται ευρέως τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού και σήμερα αναγνωρίζεται από τους ιατρούς και θεραπευτές των μεγαλύτερων αθλητικών σωματίων όλων των αθλημάτων ως η πιο επαναστατική και καινοτόμος μέθοδος θεραπείας και αποκατάστασης.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ