Δελτίο Τύπου 31.03.2016

Δελτίο Tύπου

Μονοπάτι Παρνασσού 23-24 Απριλίου 2016

Συνεχίζονται έως τις 15 Απριλίου οι εγγραφές για τους ορεινούς αγώνες.

Περισσότερες από 450 οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Καθώς ολοκληρώνεται ένας μήνας εγγραφών, συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας του Αθλητικού Συλλόγου Διόνυσου http://dionysosamfiklias.gr/?page_id=891 οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών για τους 4 αγώνες της διοργάνωσης. Οι εγγραφές θα λήξουν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 15 Απριλίου.

Στο Μονοπάτι Παρνασσού των 24,2 χιλιομέτρων οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει τις 320 με όριο τις 400 συμμετοχές, ενώ στο Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού (10,9 χλμ.) πλησιάζουν τις 100 με όριο τις 200 συμμετοχές.

Οι διαδρομές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις με την προσθήκη των δύο νέων διαδρομών, Μονοπάτι Αμφίκλειας 6 χλμ. και Amfiklia City Trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας.

Οι προετοιμασίες των αγώνων συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, τεχνικό, διαδρομών, οργανωτικό, με στόχο να προσφέρουμε ένα ξεχωριστό διήμερο αγώνων και μια δυνατή αγωνιστική εμπειρία στους αθλητές, στο πανέμορφο φυσικό τοπίο του Παρνασσού.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα ο ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας και οι Αντλίες Θερμότητας Climaveneta. Στην τροφοδοσία και ενυδάτωση των αθλητών θα συμβάλει η GU.

Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας

Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων